نامه سرگشاده علم الهدی به موسوی
وی با اشاره به بخشی از بیانیه موسوی مبنی بر اینکه چرا بخشی از جامعه را بزغاله و گوساله نامیدم، خاطرنشان کرد: این تعبیر را خدواند در قرآن در دو آیه عنوان فرموده است، یکی در آیه 179 سوره مبارکه اعراف: ((ولقد ذرانا لجهنم کثیرا من الجن والانس لهم قلوب لایفقهون بها ولهم اعین لا یبصرون بها ولهم اذان لا یسمعون بها اولئک کالانعام بل هم اضل اولئک هم الغافلون)) در این آیه کسانی که دل دارند و فهم ندارند، چشم دارند و بصیرت ندارند، به چهارپایان تشبیه شده اند.
امام جمعه مشهد مقدس و عضو مجلس خبرگان رهبری در نامه سرگشاده ای به میرحسین موسوی به اتهامات مطرح شده علیه خود در آخرین بیانیه موسوی اشاره و تصریح کرد: محارب بودن اغتشاشگران روز عاشورا مستند به حکم امام رحمت الله علیه درباره منافقین در هنگام عملیات مرصاد بوده است.
به گزارش ایرنا آیت الله سید احمد علم الهدی در ابتدای این نامه خاطرنشان کرد: علی رغم اینکه بنا دارم به انبوه فحاشی ها ودشنام هایی که در سایت های مختلف هواداران شما و مطبوعات وابسته نثار بنده می شود، پاسخی ندهم ولی چون چند جمله در ارتباط با سخنرانی در روز چهارشنبه گذشته در میدان انقلاب در بیانیه شما ملاحظه کردم، فکر کردم خاطر شما را به نکات ذیل معطوف نمایم.
وی با اشاره به بیانیه اخیر موسوی افزود: شما این بیانیه را با سلام به ابی عبدالله شروع کرده و نمی دانم مقصودتان کدام ابی عبدالله است، اگر مقصود شما اباعبدالله الحسین(ع) است، باید عرض کنم این بیانیه شما در ابتدا دچار یک پارادوکس است.
عضو مجلس خبرگان رهبری در توضیح این تناقض ها اضافه کرد: شما به اباعبدالله الحسین سلام داده اید و تصریح فرموده اید: حرب لمن حاربکم ودر همان سطور اولیه افرادی که علی رئوس الاشهاد نشان داده شدند پرچم مشکی مثلث که برروی آن نوشته شده بود یا حسین شهید دور سر چرخاندند ودر آتش انداختند و اعلام حرب با حسین نمودند، آنها را مردم خداجوی خواندید.
وی ادامه داد: آیا این اظهار شما شبیه آن نیست که در عصر تاسوعا وقتی عمر سعد به لشکر خود فرمان یورش به طرف سیدالشهدا(ع) داد، آنها را خیل الله نامید وفریاد زد ((یا خیل الله ارکبی وبا الجنه ابشری)) (ای لشگر خدا سوار شوید به بهشت شما را بشارت باد)
آیت الله علم الهدی در بخش دیگری از نامه خود نوشت: شما فرمودید بنده از بلندگوی دولتی صحبت کردم، یقینا حدود دومیلیون وپانصد هزار مخاطب بنده هم در آن روز به نظر شما جمعیت دولتی بودند و حبذا به دولتی که این همه جمعیت دارد.
وی همچنین افزود: شما فرمودید بنده مردم را به جنگ با یکدیگر دعوت کردم، به اینکه یک عده را حزب الله و یک عده را حزب الشیطان نامیدم. این اشکال شما قبل از اینکه به بنده وارد باشد، به خدا وارد است که در قرآن در زمان پیغمبر، امت اسلام را که به مراتب محدودتر از جمعیت این کشور بوده اند، به حزب الله وحزب الشیطان تقسیم کرده است.
امام جمعه مشهد مقدس ادامه داد: در مورد حزب الله در آیه 56 سوره مائده که خداوند می فرماید ((ومن یتول الله ورسوله والذین امنوا فان حزب الله هم الغالبون)) حزب الله را پذیرای ولایت خدا و رسول و کسانی که ایمان آورده اند (که مقصود از الذین امنوا الذین آمنوا در آیه قبل است که به اتفاق سنی وشیعه بر امیرالمومنین(ع) تطبیق شده) معرفی می کند که این ولایت پذیران در امت اسلامند.
این استاد حوزه و دانشگاه با استناد به آیه 19 سوره مبارکه مجادله افزود: ((استحوذ علیهم الشیطان فانساهم ذکرالله اولئک حزب الشیطان الاان حزب الشیطان هم الخاسرون)) (شیطان برآنها مستولی شد ویاد خدا را به آنها فراموشاند آنها حزب شیطانند) آنها که مرجع ضمیر هم در علیهم وانساهم هستند در آیه 14 همین سوره مشخص شده اند که می فرماید:((الم تر الی الذین تولوا قوما غضب الله علیهم ما هم منکم ولا منهم ویحلفون الکذب وهم یعلمون)) (آیا نمی بینی کسانی که دوستی ورزیدند با گروهی که خدا برآنها غضب کرده است در حالی که این افراد نه از شمایند ونه از آنها به دروغ قسم می خورند واز دروغ خود آگاهند)که مقصود بخشی از امت اسلام بودند که منافق شدند و با یهود همدست گردیدند، پس به گفته شما خداوند در اینجا با تقسیم امت به حزب الله وحزب الشیطان آنها را به جنگ داخلی واداشته است.
وی با اشاره به بخشی از بیانیه موسوی مبنی بر اینکه چرا بخشی از جامعه را بزغاله و گوساله نامیدم، خاطرنشان کرد: این تعبیر را خدواند در قرآن در دو آیه عنوان فرموده است، یکی در آیه 179 سوره مبارکه اعراف: ((ولقد ذرانا لجهنم کثیرا من الجن والانس لهم قلوب لایفقهون بها ولهم اعین لا یبصرون بها ولهم اذان لا یسمعون بها اولئک کالانعام بل هم اضل اولئک هم الغافلون)) در این آیه کسانی که دل دارند و فهم ندارند، چشم دارند و بصیرت ندارند، به چهارپایان تشبیه شده اند.
عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: آیا کسانی که قدرت فهم امتیاز اصل مترقی ولایت فقیه را ندارند و با آن دشمنی می ورزند و شعار علیه آن می دهند، مصداق این اشخاص نیستند.
وی همچنین به آیه 43 و44 سوره فرقان اشاره و تصریح کرد: ((ارایت من اتخذ الهه هواه افانت تکون علیه وکیلا ام تحسب ان اکثرهم یسمعون او یعقلون ان هم الا کالا نعام بل هم اضل سبیلا)) در این آیه هم کسانی که هوای نفس خود را معبود خود قرار دهند، به انعام و چهارپایان تشبیه شده اند. آیا کف وسوت زنهای روز عاشورای حسینی با آن قیافه های منکر مصداق این اشخاص نیستند؟
امام جمعه مشهد مقدس در بخش دیگری از این نامه نوشت: شما فرمودید به اینکه بنده گفتم ((مردم توجه کنند جنگ است)) مردم را به جنگ و شورش داخلی دعوت کردم. من این سخن را از خود نگفتم بنده پیرو ولی فقیه زمان رهبر عظیم الشان حکیم هستم که از ابتدای این غائله اعلام فرمودند این حرکت برنامه ریزی شده دشمن، جنگ نرم است. البته از افرادی که ضد ولی فقیه اند، انتظار نداریم این اعلام مقام ولایت را بپذیرند وقبول کنند.
وی خطاب به موسوی با بیان اینکه شما در اینکه حقیر از آیات وروایات واصطلاحات مذهبی در استناد مطالب خود استفاده کردم بنده را به برخورد مراجع عظام و روحانیون فاضل تهدید فرموده اید، ادامه داد: اولا از شما تقدیر می کنم که در حوزه ای که تخصص نداشتید، وارد نشدید و مقصود شما از روحانیون فاضل نمی دانم چه کسانی هستند. اما مراجع عظام که فرمان و نظرشان بالای سروچشم ماست، شاگردان امام بزرگوار رضوان الله تعالی علیه اند.
آیت الله علم الهدی با تاکید بر اینکه در مورد ((بغی)) که حرکت موسوی را مصداق آن معرفی کرده است، به آیه شریفه قرآن و تفسیر لغوی بغی به وسیله راغب اصفهانی در کتاب مفردات استناد کرده است، اضافه کرد: کتاب مفردات در لغت معنی قرآن از نظر تمام فرق اسلامی حجت و نص است. آیات و توقیع شریف امام زمان به اسحاق بن یعقوب که مستند اصل ولایت فقیه معرفی نمودم، دقیقا منطبق با استناد واستدلال استاد الفقهاء والمراجع امام رحمه الله علیه در بحث ولایت فقیه در کتاب البیع است.
وی در پایان تصریح کرد: محارب بودن اغتشاشگران روز عاشورا مستند به حکم امام رحمت الله علیه درباره منافقین در هنگام عملیات مرصاد بوده است، طبیعی است آنهایی که فکر کردید با بنده برخورد کنند، باید در حقیقت با خدا در آیه 42 سوره مبارکه شورا برخورد کنند و یا با امام راحل بزرگوار در کتاب البیع. تمام سخن در یک کلمه: جناب آقای موسوی ((ان ربک لبالمرصاد))