سفارش تبلیغ
صبا ویژن

زن وسیاست

به گزارش شیعه نیوزبه نقل از ابنا، دهها کلوپ شبانه در خیابانهای محله مرابا در دمشق پایتخت سوریه ردیف شده‌اند.


در اینجاست که مردان از راه‌های دور و نزدیک با ماشین‌هایی که پلاک آنها نه فقط از سوریه بلکه از عراق و عربستان‌سعودی است می‌آیند تا شاهد رقص دختران جوان باشند. بیشتر رقاصان در سنین زیر بیست سال هستند و بسیاری از آنها پناهجویان عراقی‌اند.


بنابراین گزارش اطراف این رقاصان محافظانی هستند که مانع از نزدیک شدن مردان به آنها می‌شوند. این محافظان همچنین دلال رابطه جنسی برخی تماشاچیان با این دختران هستند.


خشونت‌هایی که طی چهارسال گذشته و بدنبال سرنگونی صدام توسط آمریکا در عراق رخ داده موجب پناهندگی صدها هزار عراقی به سوریه و اردن شده است. در این گزارش آمده است که بزرگترین چالش متوجه زنانی است که باید از خانواده‌هایشان حمایت مالی کنند. مقام‌های دولتی سوریه و سازمان‌های امدادرسانی تعداد دقیق این افراد را نمی‌دانند اما بسیاری از این زنان می‌گویند چاره‌ای جز کار کردن در اماکنی نظیر مرابا ندارند.


«رفیف» دختر چهارده ساله‌ای است با چشمان بیگناه و موهای بلند، بنظر نمی‌رسد که او عمق بحرانی که در آن بسر می‌برد را درک می‌کند. او می‌گوید: "من چهار برادر و سه خواهر دارم که ازدواج کرده‌اند . آنها همگی در بغداد هستند. تنها من، مادرم و برادر کوچکم اینجا هستیم. هیچیک از اعضای خانواده‌ام نمی‌دانند که من اینجا به چه کاری مشغولم." او می‌گوید که ممنوعیت اشتغال به کار در سوریه موجب شد که مادرش بدنبال کارهای دیگر بگردد.


رفیف می‌افزاید برای هر شب کار در کلوپ ?? دلار می‌گیرد، اما وقتی به ویلای خصوصی افراد می‌رود ??? دلار می‌گیرد. وی می‌گوید: من یک‌بار به جرم روسپی‌گری دستگیر و به عراق بازگردانده شدم. اما با یک پاسپورت جعلی به اینجا برگشتم.


حکومت سوریه اعلام کرد پلیس دختران روسپی عراقی را که برخی از آنها ?? سال داشته‌اند در کلوپهای شبانه دستگیر کرده است.
لارنس جولز از آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد می‌گوید: “ما بطور فزاینده‌ای شاهد زنانی هستیم که توانایی رفع احتیاجات خود را ندارند و در شرایطی نظیر روسپی‌گری آسیب‌پذیری بیشتری دارند.” وی می افزاید: “وحشت و شرم موجب شده که حکومت و سازمان‌های امداد‌رسانی نتوانند برآوردی از رقم دقیق قربانیان روسپی‌گری در سوریه داشته باشند.”


زنانی که توسط پلیس دستگیر می‌شوند یا به زندان می‌روند و یا به مراکز بهزیستی فرستاده می‌شوند. افرادی که به بهزیستی می‌روند معمولا از این اماکن فرار می‌کنند. بسیاری از زنان جوانی که به امید یک زندگی راحت و امن عراق را ترک کرده‌اند در شرایط دشوارتری در سوریه بسر می‌برند .



ارسال شده در توسط